Koikkalan Kyläosuuskunnan vuosikokous la 31.1. klo 14

KOKOUSKUTSU

Koikkalan Kyläosuuskunnan omistajajäsenet kutsutaan varsinaiseen osuuskunnan kokoukseen, joka pidetään lauantaina 31. tammikuuta 2015 klo 14 alkaen Koikkalan seurakuntasalissa, osoitteessa Koikkalantie 1467. Kokouksessa käsitellään osuuskunnan sääntöjen 9 §:ssä mainitut varsinaiselle osuuskunnan kokoukselle määrätyt asiat sekä mahdollista lisärahoituksen tarvetta.

Osallistumisoikeus kokoukseen on sellaisella osuuskunnan jäsenellä, jolla on hallituksen rekisteröimä osuus. Voidakseen osallistua kokoukseen jäsenen on ilmoittauduttava viimeistään keskiviikkona 28.1. sähköpostitse (koikkalanosk@gmail.com), puhelimitse (kauppa 040-1670911) tai osuuskaupalla. Ilmoittautua voi myös alla olevalla lomakkeella. Kokousedustajalla tulee olla mukana valtakirja tai todistus nimenkirjoitusoikeudesta.

Tule mukaan toimintaan! Hallitukseen kaivataan uusia jäseniä. Voit ilmoittaa halukkuudestasi toimia kyläosuuskunnan kehittämiseksi tai kysyä lisää Johanna Purhoselta 040-7472755 ja muilta hallituksen jäseniltä.

Tilinpäätösasiakirjat ovat jäsenten nähtävillä perjantaista 16.1. lähtien osuuskaupalla (K:OSK, Koikkalantie 1486 b).

Koikkalassa 14.1.2015

Koikkalan Kyläosuuskunta
Hallitus

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ilmoittaudun osuuskunnan vuosikokoukseen la 31.1.15.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Lisätiedot (vapaaehtoinen, esim. valtakirja)

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page